zzz efter en bra och givande dag!

Du ljuva säng vad jag längatr efter dig nu!

Idag har Lina och barnen hälsat på oss i lägenheten.
Därefter åt vi lunch och gjorde stan i Sundscall city. Livet är helt klart omständigare med barn med i bilden men ACK så roligt!!! Utan dem och allt joks hade vi inte fått oss diverse skratt idag. Tack för att jag fick chansen att rå om er lite mer ordentligt idag Lina. Beundrar dig som mamma och uppskattar dig som vän. Kan inte säga det nog mycket.

Imorgon åker vi äntligen och hälsar på familjen Granqvist i Östersund!
Ska bli så spännande att få träffa Ebbot och få höra hela historien om själva utploppningen.

Livet leker med andra ord.
Förutom skolan som ligger och gnager då. MYCKET nu. Ska visst ge elevomdömen på en trea så fort som möjligt, fick jag nyss reda på. YTTERLIGARE en uppgift som inte får plats just nu. Dessutom har endast ett fåtal elever lämnat in något att ge omdöme på. Material som jag INTE hunnit rätta. Och vem är egentligen vem av alla dessa namn och ansikten. Okej, paniken kommer krypande igen. På söndag kanske jag kan ta tag i saken lite grann i alla fall.

Ska försöka slappna av.

Ha en god natts sömn gott folk!

Trött?

Höll på att skriva in användarnamn i rubrikrutan...
Dags att sova?

Blev peppad av era kommentarer att skriva!
Jag vill blogga mer. Efter att ha läst andra bloggar och facebookat brukar jag tappa orken. Thats the problemo. Men nu ska ni få både text och bilder. Har dock inga från London. Jag lät andra fota och levde i nuet istället.

Jag trivs på jobbet!
Eleverna har lov i nu i veckan... ;) Skämt o sido. Roligt att planera o trevliga kollegor som förgyller med samma knäppa humor som mig. Synd att inte Härnösand ligger här.. ööh.

I veckan har kusse, Tyra och Sofia hälsat på mellan kraxandet. Alma överöste Tyra med kärlek (se bildbeviset).

Vi har även hälsat på Lina, Hugo och Maya i Matfors.
Jag och Lina träffades som vissa inlästa redan vet på Lärarhögskolan första dagen. Snart kom de fram att Lina, som annars bor i Stockholm, har sin pappa i Matfors och att våra systrar gick i samma mattegrupp. Några år senare, i början av Almas liv, fick jag sedan påhälsninga av Linas pappas fru på BB eftersom hon är överläkare på kvinnokliniken. Men inte nog med det. Mjölkmaskinen som jag tampades med på den tiden. Vem tror ni hade framställt den? Linas pappa såklart.

Du är ju LÄSKIGT inblandad i mitt liv Lina. Men det är jag glad för!=)


NU BLIR DET BILDER!

Tremänningskärlek


Pedagogisk "matmoster"Enda kortet som Sofia inte blev suddig på. Det fick Alma stå för istället.


Fin!

God natt!

Efter många om och men...

...har vi nu lyckats få vinterdäck på the Volvooooo här ute i skogen. Enligt könsnormen var det Martin som skötte detta medan jag tog hand om barnet. Barnet sover nu och jag borde plocka undan i köket. För lite mer jämlikhet kan tilläggas att Martin lagade lunchen.

London var BRA!
Sicken stad. Finare än jag trodde.
Vi hann med:
-en rolig marknad i Camdon
-en mindre, men ack så bra, musikal, The brothers
-kortspel och vin
-en hängig dag med diverse magkrämpor och annat
-shoppingdag utan att inhandla en endaste liten strumpa till mig själv. Vad hände! Alma fick desto mer.
-middag med STOR bananasplitt

Det var JOBBIGT att lämna Alma.
Fick bita mig i läppen för att inte dra ned stämningen och tjuta. Väl borta gick det bättre även om jag kände att det var en dag för länge den sista dagen. Fick för mig att hon saknade oss då. Kanske var det tvärt om. Det hade iaf gått bra och Skruttan blev mäkta glad av att se oss när vi kom hem. Hon satt o skrattade långt efterråt. Ångrar inte att vi åkte Therese ;) Saknade henne på ett bra sätt.

Nu är jag hemma från jobb med förkyldning i kropp o knopp.
Har dock läst på om Medeltiden mitt i kraxandet. Vet ni vem Dante var gott folk?

Näe köket kallar!