GLAD MIDSOMMAR

Verkligheten....


Hos Kim o Johanna i Östersund sker midsommarfirandet för oss i år.

Nu har Alma somnat efter många om och men. Ebbot var lättare att lägga. De större människorna har just intagit grill och vin med "sommar" på spotify.

Trött efter en kanoners till helg

Ska snart krypa, eller snarare slänga mig, ner i sängen med Alma. Att få besök av tre avdakande mammor (för att citera Therese) från Stockholm, tär på kroppen. Helgen får 10 stjärnor av 5 möjliga, vi kunde inte ha haft det bättre.

  • Surr, skratt o utgång på fredag.
  • Birsta o klädinförskaffning för oss thejer på lördag dag. SOM det handlades Martin och Linas Micke tog barnen och härjade på Drakborgen.
  • GOD middag på Kina med ännu mera surr på lördag kväll. Som pricken över i:t avslutades dagen med SATC på bio. Filmen var bättre än väntat.
Idag har vi fått fin hjälp med stugan! Vi, Thomas, Dan o Maria begav oss ut i skogen. Nu är skelettet av golv och väggar resta! TACK för handtaget och roligt sällskap hörrni.

Några bilder på 08:or kan jag bjuda på. Fungerar tyvärr inte att ladda upp bilder från bygget idag.

Finaste Lina som dessutom har pappa o syskon i Matfors =)


Finaste Jonna med hollywoodhåret


Finaste Therese med bebis i magen drog till sig lite blickar på Oscar på kvällen. Men de kunde vara lugna. Vinet som hon intog innan var alkoholfritt.


Finaste Hugo, Linas kille.


Lina med finaste Maya


Nu Alma o sängen =)

Snabbis

Dålig på att blogga = Lina Persson.
Tiden ni vet...

Idag har avslutningspicknick med tillhörannde show ägt rum på jobbet.
Jag hade satt ihop en dans tillsammans med några av barnen som vi bl.a bjöd på.

Fick sedan (förmodligen pga dansen) förfrågan om att jobba kvar som resurs, 100 procent, hela nästa termin. Ska det säkra före det osäkra tas är frågan? Kommer någon vilja anställa mig som lärare då jag inte arbetat i skolan på ett tag? Om jag tackar nej, finns det överhuvudtaget något lärarjobb att få?

Annars pysslar vi på med stugan. Plintar har gjutits, strand har grävts ut, kablar o vatten dragits mm. Jag har också insett att Lina P som snickare är ett stort skämt! Ärtformade armmuskler...

Trots stugjobb har vi hunnit umgås med diverse trevliga människor i helgen. Axel m familj besökte oss i fredags. Så olika de kan vara fast de är så små! Lördag kväll tillbringades på ett av taken i Sundsvall med sol och vin. Det var Åsa och Jonathan som hade äran att stå för grillning.

God natt!