önskan uppfylld

Önskade mig ett jobb i förra inlägget.
Sagt och gjort så fick jag ett.
Denna gång på en annan förskola här i stan.

Blev först erbjuden att jobba på Almas förskola.
På HENNES avdelning. Men det är kanske inte den bästa idén...?

Hur som helst fick jag blandade känslor då jag fick förfrågan och lät nog inte allt för entuiastisk..!
Skitbra med ett jobb trygghet, pengar osv. Men jag hade ställt in mig på att jobba extra på skolor och få in foten någonstans så att jag någon gång får jobba med det jag är utbildad till, lärare. Har ringt runt skickat CV:n osv. Ska till och med träffa Skvaderns rektor snart!

Sedan ringde jag världens bästa förskola Kulan och frågade om de mot förmodan fanns något till mig där. Men ICKE. Chefen på min nya förskola hade redan ringt dit o frågat efter referenser.

Min forna kollega Magda berättade vad hon sagt. FINA ord som värmde. Därefter diskuterade hon innemiljön på Kulan med mig som jag varit engagerad i. Kändes som jag fortfarande jobbade där. När vi la på kom givetvis tårarna! Vågar knappt komma o hälsa på dem, kommer bara gråta.

MEN GOTT FOLK.
Efter första dagen på nya jobbet känns allt mycket bättre. Nya barn, nya roliga tankar från dem och nya idéer som sprudlar ur huvet på mig! Kan knappt vänta med att sätta igång.

Ser massor som kan göras överallt och får tips som jag kunnat ta med mig till Kulan... osv!


NU SKA JAG SOVA!
Matchen är slut o Martin propsar på att avsluta och släcka lampan.
Sedan vet man aldrig vad som händer! Grrrrrrrrrrrrrr....

Födelsedagspresent

Denna bro fick jag beskåda till sjöss från Ådalsbåten. Fin fin present från Dan o Maria! Om det sedan var Öresundsbron, Golden gate eller Högakustenbron den hette gör det samma i sann Lina-anda. Fint var det och mysigt och roligt hade vi!


Nästa 30-åring som fick en överaskningsfest och en GRYMT snygg tårta är fina Åsa!

Tårtan var inte bara snygg den var sjukligt god också!!!! Vid nästa halvstora evenemang måste en sådan beställas. En från festen som gjort den.


Anna-Karin tar för sig!

Både Åsa och Anna-Karin med män fick förhinder vid min fest vilket tydligen ska kompenseras med en middag och paket! KUL! Skönt att ha sådant inplanerat inför hösten. Jag är inne i ett litet höstdepp just nu. MINST en till sommarmånad vill jag ha OCH ett jobb till hösten om det nu nödvändigtvis måste bli det.

Undra hur gammal jag ska måsta bli innan jag får mitt första riktigt fasta arbete på obestämd tid??? RIKTIGT less att leva i ovisshet hela tiden. Att ständigt söka jobb tar dessutom mer på krafterna än vad man tror. För att inte tala om hur det är att komma in på en arbetsplats, trivas, rota sig och engageras för att sedan ryckas upp och och börja om på ny kula, om och om igen. Vill landa!


Har varit en sådan dag idag....


KRAM och godnatt vänner!