Fyra semlor och tre finfrämmanden senare!

Ture Sventon, Bert Carlsson och jag har någonting gemensamt...
Ikväll hade vi äran att få bjuda Catrin och hennes goa killar på hembakta semlor. Om det nu är någon som har missat att de var hembakta av moi så nämner jag det igen för säkerhets skull. Fyra stycken ganska små bakelser ligger nu som ett smäck i magen.

Förmodligen vet ni även vid det här laget att Alma blir helt till sig när hon träffar andra barn, speciellt killar. I o för sig är det mest killar hon träffar. Levis och Noel var inget undantag. Nära inpå vill hon vara och känna och nypa. Levis som är van andra småttingar såg ut att uppleva situationen både lite läskig och rolig medan Noel bestämt sa -Jag vill inte, men utan att röra henne.

När den värsta upphetsningen lagt sig hängde Alma på killarna i deras lek, glad och road. Levis berättade för Alma var han går på Dagis och smekte Alma på kinden mellan varven. Vilka underbart fina killar du har Catrin, både på insidan och utsidan. Resultatet av en supermamma!
Nu ska jag kika vad de har förr pass på Helex imorn!!!!!

Alloa

Nu har jag kortet i min hand!
Kortet som ska ge mig den mest perfekta kroppen, göra mig piggare än den mest allerta och ge hjärnan en seroteninbomb! Helex heter stället som ska införliva detta lilla mål.

Just nu består min träning av promenader och babysim.
Vi är helt slut alla tre efter badet på måndagarna.

Idag fick både jag o Alma beröm för vårt fiiina dyk!
Jag vill dyka med Alma hela tiden. Veronica o Tyra är ju värsta proffsen och bara dyker och dyker. Jag vill också!!! De har badat själva o började dyka snabbt o mycket medan vår simlärare segar på o säger att vi ska ta det lugnt jämt o ständigt. Efter berömmet idag sa hon att tre dyk per pass är lagomt. Då hade vi redan gjort fyra och ville MERA.

Jag är inte dum i huvet o stoppar Alma under vattnet hur som helst. Men med lite vila emellan... Hon är ju så duktig också. Och vet ni, Veronica och Freddan har låtit Tyra dyka emellan dem utan att de håller i henne. Vill VILL VILL!

Forts följer!

Annars gick armringarna bra idag medan premiäråket i rutchkanan som skulle utföras på mage istället utfördes på alla fyra. Omöjligt att få henne att ligga, snabb o stark!

Efter badet hälsar vi alltid på farmor.
En härlig stund där hon riktigt får rå om Alma!

Den här bilden är från förra terminen. Då somnade Alma nästan alltid i famnen på henne. Det är föresten MIN farmor inte Almas jag pratar om =)


Inte illa pinkat med två inlägg så nära inpå varandra va!? Några som pinkar illa däremot är ni, 24 läsare och två kommentarer. Vill veta vilka ni är!!!

PUSS