ojojojojojojojojoj

Jag säger då det, ojojojojojojojojojojoj
och oj
Vilken dag!

Hade det inte varit för den snälla busschauffören och den snälla tunnelbane-som-stämplar-biljetter-gubben hade jag legat avdankad på en parkbänk utan medvetande just nu

Allt nästan har gått som det brukar när det gäller mig
Det började med att jag somnade med kläderna på igår kväll och vaknade 11 idag, ute hos Kjellqvists. Helt svettig efter att jag drömt om klassträffen som stundar snart. Jag som skulle träffa Alexandra och skriva lägenhetskontrakt. Vi bestämde då en ny tid.

Kom sen på när jag väntade på bussen att ooops glömde kontraktet. Började gå tillbaka men så kom jag på att jag kan ju köpa ett nytt på universitetet. Så fick jag springa tillbaka. Tack snälla busschaufför att du väntade. Var tvungen att passa min klipptid hos Maria!

Väl på universitetet har dom slut på kontrakt, självklart! Och nej, jag hann inte åka och köpa det nån annanstans eftersom jag gått och ögonshoppat för länge efter klippningen. Ok, ett par örhängen köptes på riktigt för slantarna jag hade i plånboken.

Nu sitter jag ändå och väntar på Alexandra på universitetet. Hon har mitt visakort som Trondheimbankomaten åt upp. När jag fått det ska jag åka och betala klippningen hos Maria. Phu!

Om ni undrar vad tunnelbane-som-stämplar-biljett-gubben gjorde så sa han
-Välkommen och hadet så trevligt! Det behövde jag höra även om jag ännu inte vistte att det inte fanns några kontrakt.

Imorn drar jag till staden med stort S. Ska bli så kul o träffa alla. Snart ses vi Fatima och ni andra.

Kram

Visakort och Oslo

En bakomant snodde mitt visakort i dag, lagomt till imorgon när jag reser till Oslo utan norska pengar i plånkan. Fick låna pengar av Rickard efter många om och men. Sånt som händer. Anledningen till att automaten åt upp kortet var inte för att jäklas som jag först trodde. Det fanns tydligen nån risk att kortet blivit kopierat, så det var ju bra att det åts upp. Får ett nytt tack och lov.

Idag har jag pluggat och tagit vara på den sista dagen med barnen OCH Olle och Catherine.
Visst förstår jag att det kan va tufft med barn men ojojojojojojoj vad jag förstår att det är värt det.
Jag, Flisan och Felix har lekt båt och pussats bland annat, och te med liiite choklad har hunnits intagits med Olle och Catherine. Såg filmen Efter bröllopet också. Den ska du se mamma.

Vi får inte bo kvar på lägenhetshotellet en månad till så nu gäller det att hitta lägenhet. Tack och lov att vi inte kan bo kvar, liktar rök i den. Vi ska kolla på en lägenhet på lördag. Har redan kollat på en som vi inte ville ha och inte fick och Martin var och kollade på en igår som var bra men som vi inte fick. Håller tummarna att ett Oslohem dyker upp snart.

Snart tar du studenten Hanna, vad ska jag köpa till dig! Pappa fyllde år igår och Anders på lördag. Saknar er alla Persson och Forsare.

Eva och Maria er har jag inte pratat med på länge, lever ni! Jobbigt att inte ha nån vettig telefon att ringa från men vi ses ju snart. Ringde faktiskt för ett tag sen.

Catherine och Olle, tack för der här dagarna. De har uppskattats!

Lina Persson, gå och lägg dig.

Godnatt alla nordbor

Pluggelipluggeliplugg

Sitter här i soffan och jobbar på fältarbetet om skällsord.
Snart kommer jag väl få ticks och skrika ut HORA FITTA och liknande.
Smällar man får ta.

Imorse väcktes jag och Martin av Felix vid fyra, fem tiden på morgonen.
Kanske var det snarare Martin som väckte mig och sa att jag skulle gå och säga till Olle och Catherine att de inte behövde stanna med honom i sovrummet för våran skull. Tackar tackar.
Sen var jag i alla fall klarvaken fast jag låg vaken länge innan jag somnade igår. Catherine blev imponerad av mig skrev hon på bloggen.

Jag och Martin gjorde dock ett försök till o dra oss kvar i soffan. Men vi gav upp efter att Felix två gånger lyckats sätta på Magnus Uggla på sterion varpå han guppade till i nån slags dans. Haha gotroll!

Under tiden Felix och Felicia varit hemma och jag suttit och pluggat har de svärmat runt mig titt som tätt. Förstår inte riktigt vad som gör mig så spännande när jag sitter här som århundradets tråkigaste peron och knappar på datorn. Kanske är det just datorn som är rolig och inte jag. Tur att de inte kan läsa vad jag skriver om. Frågade Catherine om betydelsen på ordet slyna för en stund sen.

Nä ska fortsätta ett tag nu när de sover.

Martin var tvungen att åka tillbaka till Oslo i eftermiddag. Tråkigt. Jag åker på fredag. Vill inte bo där buhuuu. Vi känner ju inte en kotte.

IIIIIIIIIII, kissar på mig.

Kram