Många bra häng...

...har vi haft idag.
Först kusin o tremänningar till frullen. Agnes och Sally fann varandra framför en platta och skrattade gott ihop. Dagens ungdom, eller kanske snarare småbarnsdom!

Därefter tog vi en sväng till Kajsa och kompani. Full far i flyttartagen men Alma fick sova över och därmed packa sin FROSTRESVÄSKA som i hennes ögon är den finaste på jordklotet. Den tackar vi moster Hanna för!

Sist men icke minst tacos och mera kaffe och lek hos Signes familj. Katten Kratos var bortrest och Agnes kunde därmed slappna av lite mer. Och de fann varandra Agnes och Signe. De lekte bl.a. jagis med Lilla Vännen, även kallad Elias, snart ett år.

Hittills inget vidare väder men toppenhäng! Och få spelar faktiskt vädret mindre roll.

Cirkus

Även detta år med Cirka Sop och Daff Daff på Norra. Vilket jobb de gör!!! De fick till och med kusse att tycka cirkus är skoj.

Agnes gömde sig bakom sin hand och Sally blev orolig när Daff Daff skulle gå på lina och klättra på stegar.

Efter cirkus, cirkusskola och lunch med allt vad det innebar (trodde den stackars tanten som jobbade där skulle få en hjärtinfarkt! Att komma ett sällskap på 6 vuxna och 10 hungriga barn sätter liksom spår. Självklart tog de inte kort och från att första familjen fått sin besällning tog det ca en halvtimme tills den sista, vi, fick sen. ).. Hur som... Efter det följde Veronica, Tyra och Sally med oss hem. Och just nu ligger vi hela högen tjejer, förutom Agnes, i samma rum och sover, nåja vissa av oss sover iaf.

Vi har liksom sovit hos varandra ett x antal gånger jag och kusse. De blir vi aldrig för stora för!

Sommaren är här..

..med allt vad det innebär!
 
Midsommar firade vi, enligt tradition numer, i Östansjö. Denna gång fick vi äran att ha med ännu en familj! Mycket trevligt som vanligt med skattajakt och dans. Ett troll hade varit framme och lagt ut ledtrådar i år. Vem vet hur detta ska lyckas överträffas nästa år.. Dagen efter hade vi en skön lång förmiddag med lekande barn och lugn och ro för oss vuxna med kaffe och prat ute i solen.