Världens finaste!

Här är hon vår lilla super-Alma!
VÅR (har jag fattat det?) lilla dotter som nog uppfattas större på korten än hon faktiskt är i verkligheten. Idag väger hon 1365g och är 41 cm lång. Vi har henne på vårt rum om dagarna och hon klarar sig numer utan andningshjälp. På bilderna ser ni sonden som går genom näsan.


Utseendet har hon efter mamma, eller hur ;)

Lösen it is

Nu har jag bestämt mig.
Det kan va rätt skönt att skriva av sig här på bloggen men både jag o Martin känner att vi inte vill lämna ut lilla Alma och oss allt för mycket därför blir det ett lösen på bloggen snart. Så ni som vill fortsätta läsa lämna namn och mail här eller på min mail peeran81@hotmail.com.

Förmodligen skickar jag bara mitt lösen till er som jag vet vilka ni är.

Vi hörs!

Kram

Lycklig mamma

Som de flesta vet har jag o Martin fått en liten dotter, världens mysigaste finaste underbaraste starkaste coolaste!!!!!!! Men eftersom jag inte vet om Martin vill att jag skriver om allt som hänt här väntar jag. Kanske skaffar ett lösen...

Hur som helst vill jag tacka för all uppmuntran o varm omtanke vi fått av er alla!!! Att vi har så fina vänner!!! Det har hjälpt oss mycket. Att jag inte hört av mig till så många än beror på att vi faktiskt har fullt upp här men jag ska försöka klämma in ett samtal mellan varven. Jag vill ju berätta..

Fick lite dåligt samvete för det jag skrev om Martin i förra inlägget nu..... =)
Men han vet att han är den bästa!!!!!

Forts följer...