Måndag

Idag har jag:

Kollat på föreläsningar om barnfetma på tvåan

Pusslat, knåpat och bokat resa till Stockholm tillsammans med Catrin på telefon. VM i Åre ställer till det en del. Nabotåget går 06:20 på morgonen under VM och vi får byta till ett annat tåg eller var det nu är i Åre.

Funderat över vad jag ska välja för kurser nu denna termin. Samtalsanalys och Språk och kön har jag    bestämt mig för redan men ett val återstår. Står mellan en grammatikkurs och Kulturella perspektiv på       andraspråksanvändning.


Martin kommer snart hem, borde klura på och se över mitt gamla CV. De söker extra folk på Carlings. Det skulle va kanon o få jobba där. Vill inte riktigt jobba på Ranheim, sjukhem, varken extra eller under sommaren. Jobb på Carlings innebär också rabatt på kläderna i butiken, jippie! Men jag har en svag punkt som jag måste övervinna. Alla killar som jobbar ser så läskiga ut i sina rockiga kläder med nitar och långt hår. Försöker intala mig själv att de bara är vanliga små pojkar under allt detta. Vad ska dom göra liksom, äta upp mig. Man vet aldrig.

Ikväll ska jag och Martin försöka slutföra ett projekt vi har. Vi ska spänna upp ett tyg på en ram. Tyget och ramen är klar. Men själva uppspänningen åtrerstår. För det behövs en häftpistol och lite sandpappar och en fil kanske, för att slipa lite på ramen så inte tyget går sönder. En promenad med Catrin och kanske Martin är också inplanerad nu ikväll.

Jag ringde både Eva, Maria och Anna igår men ingen svarade, tråkigt. Funderar att stanna i Sundsvall helgen som kommer efter jag varit i Stockholm. Den 9-11 februari alltså.

Hej hopp

Ha ha ha

Vilket avslut på förra inlägget! Märks att det varit mycket barn kring mig den senaste tiden. Stå ut med mig, snälla

Söndag i Norge

Godmorgon!

Efter många om och men sitter jag nu här i sängen i Norge och skriver. Skrev ett inlägg på ca en A-4 sida för några dagar sen om kaoset som varit men av någon anledningen loggades jag ut när jag skulle uppdatera bloggen. Lika bra var väl kanske det efter alla klantigeter som jag utfört den senaste tiden. Fick åka matbussen från Storlien till Trondheim bl.a. Det är inte det enda som hänt och ingen närmare förklaring orkar jag ge till just denna händelse.

Vi har börjat bekanta oss med Olle och Catrin och deras två småttingar här nedanför, lite mer. Jag drog med henne ut på en promenad i torsdags och fredagkväll tillbringade jag och Martin i deras soffa. Hon har börjat dricka alkohol lite smått nu så vi drack vin, såg på Let`s dance och surrade. Catrin fyllde 27, hoppas att vi bidrog lite till en bra födelsedag. Igår var det sedvanlig tipslördag som jag numera spyr på. Men denna gång skulle vi vara hos oss så jag bjöd upp Catrin och Olle och barnen. Den trevligaste fotbollslördan jag haft! Felicia på två år for fram och tillbaka och snodde nog de flestas uppmärksamhet. Hon och Martin blev riktiga bundisar. Felix, ett halvår gammal, somnade i mitt knä mmmmmmm. Nu har vi bestämt att vi ska åka tåg till Stockholm tillsammans den sjunde, jag, Catrin och barnen. Kul!

Nu ska jag hoppa in i duschen. Sen ska vi fika med lite svenskar.

Vill ringa och prata med Eva, Maria och Anna idag. Hoppas det blir av!

Hej och hopp in i duschen