I make it work

Imponerande av mig!
Lyckades lista ut hur man får in många bilder.
Komplicerat var det. Undra om jag verkligen gör rätt.

Här har ni mig!
Brud a la Las Vegas. Från i helgen.

111399-15

I helgen hade Eva och Maria 25-års fest med temat Las Vegas. Jag fick den briljanta idén att klä ut mig till en grön brud eftersom folk gifter sig där. Ingen annan än jag var utklädd!! Lite glammiga bara. Inte så bara kanske. Kul vare! Lyckad tillställning Eva och Maria.

Lägger in lite flashiga bilder här nurå, ska vi se, hmmmjosådärja

Gravida Frida  och Fatima, värdinnorna, careoki, det stavas så!!!!! Dans,  Eva och Maria
                                         I kväll har jag varit med Anna och hennes brittiska kompis!
Riktigt mysigt, lite knaggligt med engelskan emmelanåt bara. Brittan var helt coollugn och rörde inte en min när jag och Anna gång på gång strulade till det men när hon försökte sig på svenska asgarvade vi! Världen  ÄR inte rättvis. Vi åt middag på ett zebratyg på Annas vardagsrumsgolv i hennes nya lägenhet. En sjukt mysig etta med JÄTTEUTSIKT över hela stan från hennes balkongdörr. Jaa hon har balkong också, inget för höjdrädda kan jag dock säga hööögt vaaaaaaaaaar det! Lägenheten ligger på Mariaberget  tror jag det heter. Kommer nån bild här om allt går som det ska.

.

Börjar bli proffsig! Den här är från hennes butik på söder som ligger på Rosenlundsgatan, en tvärgata till Hornsgatan. Häftig butik! Den måste ni besöka om ni är i Stockholm. Den heter La Princiepessa.

Nu måste jag krypa ner i sängen och sova. Godnatt!

Snygging

HUGO!
Här har vi en riktig gobit som förmodligen var den som smittade mig med magsjuka!
Men det vare värt

Snygging

Norge Norge du vackra och dyra och då menar jag dyra land! Nu är jag här igen!
Anlände till Trondheim på lördag klockan tolv då jag vaknade av att en konduktör knackade mig på huvet och frågade om jag skulle långt. Ähöh va? Vart är vi? Lyckades jag få ur mig. I Trondheim svarade den bussige konduktörn. Jahaaa REDAN! utbrast en yrvaken Lina och hoppade upp som ett jihuu och famlade sig ut ur tåget iaktagen av ett par fnissande medelålders damer.

I fredags innan jag satte mig på tåget träffade jag Ida Oreland. Det var kul! Vi åt på Olerry`s och såg snyftandes på Idol hemma hos henne. Det var kärlekstema. På lördan, i Norge, var jag hemma och myste hela dan med en bakfull Martin och på söndag vare Prisonbreak-maraton och promenad som gällde. Ikväll kanske vi ska h'lsa på hos dom under oss som har två små knoddar.

I fredags hade jag också mitt första framträdande på retoriken eftersom jag var magsjuk sist. Den här gången skulle vi förklara nått på 5 min. Jag kunde bara inte komma på vad jag skulle förklara! Kl åtta på kvällen innan bestämde jag mig för att förklara om varför man känner sig trött och okoncentrerad ibland och samtidigt blir sugen på sötsaker samt vad man kan göra åt det. Lite GI alltså. Tänkte att Eva som tränar som en galning och som har skrivit ett specialarbete om GI i gymnasiet skulle ge mig svaret snabbt. Men hon hade glömt lite och kunde inte hjälpa mig förns klockan nio så jag letade på innan hon ringde. Tack Eva ändå för den hjälp jag fick och för visat intresse! Tillslut fick jag iallafall ihop nånting och det gick faktiskt bättre än jag trodde det skulle gå! Det var kul! Läraren filmade också ! För att vi ska få chansen att se oss själva. Men det glömde jag HELT bort, vilket säkert var bra.

Nu ska jag göra mig i ordning och gå och möta Marre Karre!

Adjos

Tack för inlägget föresten Ulli!! Blev jätteglad =)

Farsdag och magsjuka

Pappsen och jag!
Grillning i Kvarnviken på G med mamma och Martin. Från i våras

Farsdag och magsjuka

Inget kul har hänt sen sist. Har legat magsjuk sen fredag morgon. Fy! Det värsta höll bara i sig i ett dygn men ändå. Ville ju umgås med Anna och Filippa i helgen. Fick ofrivillig frånvaro från skolan också vilket innebär en dag mindre med Martin. Åh vad less jag blir. Nu har jag  i alla fall haft den där sjukan om det var menat att jag skulle ha den. Det är liksom gjort  nu. Det är inge kul och ha gemensamt kök när man mår så där kan jag lova. Man känner sig ju som världens skurk när man beträder köket och sprider sina basiller hejvilt omkring sig vare sig man vill eller inte.

Hanna och Anders är ute i skogen med mamma och pappa nu när det är farsta. Jag vill också va mä!
Imorn äre pluggning och tvättning som gäller. Skulle behöva sanera stället känns det som.
Längtar till jullovet. Får påminna mig om att kursen jag läser nu faktiskt är kul och att jag åker till Martin på fredag.

Undra om jag orka börja plugga lite ikväll. Blev så trött plötsligt. Törstig är jag också.Har en kexchoklad som ligger och väntar på att bli äten. Min blogg regerar av intressant fakta och positiv anda! Ibland låter det liksom värre än det är också. Kanske är det den där dramatiska överdrivningsgenen i Forssläktet som kryper fram. Men magsjuka är inge kul. Samtidigt är det ett lyxproblem. Finns ju faktiskt dom som har det aningens värre! Värt att tänka på ibland.Tjingeling