Korridårsliv

Ttillbaka i Stockholm!!!!! Här ska jag stanna i tre veckor nu, inge tåg på sååå länge! Och det är nu det börjar....... mitt nya liv i korridår. På 16 kvadratmeters yta har jag proppat in alla mina saker och när jag skrivit klart ska jag gå och handla och för första gången stoppa in varorna i den gemensamma kylen i det gemensamma köket. Spännande!! Forts följer!

Jag kan varken nås eller nå folk på nån av mina telefoner för tillfället, en massa krångel bara!

                                                              Barnuppdatering!!!!!!!
Evas lillebror har fått barn, en liiten Whilma. Dick och Anna-Karin ska enligt planeringen ha om två veckor och går nu och väntar och väntar. Själv ska jag få träffa Linas lilla skrutt Hugo imorn kl 10 då jag ska få komma och låna deras telefon =)

I helgen vet jag inte riktigt vad som händer förutom att jag ska plugga! Är så svårt utan telefon. På söndag kväll kommer Martin hem från Budapest så då ska jag till hans föräldrar och sova där med honom. Ikväll blir det nog mysning framför Idol alldeles allena. Jag har iallafall lyckats fått igång datorn så om det skulle komma nån våldtäktsman och bryta sig in kan jag alltid slå larm via msn eller nightlife, KÄNNS TRYCKT!

Magen skriker så nu är det dags för handling och käk! 

Hej hopp!

Tipslördag i Norge

Då befinner jag mig i Trondheim igen! Martin har gått och jobbat fyra timmar fast det är lördag och jag har lovat att jag ska plugga undertiden. Vi får väl se hur det blir med den saken. Ikväll ska vi på tipslördag hemma hos Rickard, en av senskarna, och dricka öl. Grabbarna och jag! Men jag tror jag skippar ölen och tar med mig lite vin istället, missplaserad känner jag mig ju ändå. Jag måste faktiskt erkänna att det ska bli kul, killarna är trevliga, de brukar kunna prata om annat också fast det är fotboll.

Moderaternas kristibrud, Fillippa Reinfeld, talar så fint på lördagsmorgon här i bakgrunden.  Hon är inte feminist men tycker att män och kvinnor ska ha samma rättigheter, hmmm, har jag missat nått här. Hon och herr Reinfeld är jämnställda i hemmet berättar hon. Faktum är att herr Reinfelth tar ett större ansvar än henne. Ååååh så ännu mycket bättre än jämnställt!!


Hade hade

Har inte fattat hur man skriver till en bild om ni undrar varför det dyker upp en bild sådär helt utan vidare. Måste ju prova att sätta in än iallafall.