Almas tremänning Tyra har hittat ut!

Japp en liten tjej blev det, som jag sa!
Detta var alltså anledningen till mitt leende... Både att hon kommit och att jag hade rätt. Nu vill vi ju träffa henne!!!! Jättelik sin mamma är hon. Alma däremot börjar tydligen likna sin pappa mer o mer det har vi minsann fått höra.

Sen sist har jag hunnit med ännu ett dopp.
Självklart prickade jag in solen på min enda lediga dag i onsdags! Då åkte vi ut till Hannas Antons stuga. Härligt. Jag vill också ha en snart! Tänk vad underbart med strandtomt... kanske blir det verklighet om vi tar tag i bygget någon gång.

Vi har också varit hos sjukgymnasten med Alma..
Hennes sneda huvud hade blivit mindre snett. Phjuuu.. vi tyckte själva att det inte var nån skillnad men det tyckte gymnasten. Sedan visade Alma upp snurr från rygg till mage, snurr runt sin egen axel på magen och rumpan-upp-i vädret-tricket. Gymnasten blev mycket imponerad och jag kunde liksom inte låta bli att bli stoltare än den stoltaste tuppen..

Husfrun Martin donar på i köket.
Film o pizzamackor på g.

Imorn är det visst någon som fyller år....
Det ska firas med jobb o familj hemma i skogen sen.

Pussar

kurrrrrrrr....

Magen som säger sitt...
Har inte ätit nått sen jag var ute o sprang med Sanna ute i SPÖREGNET. Förutom en glass då. MEN det räknas inte. Har tjatat om denna bedrift på facebook på det där skriv-vad-du-gör-grejset. Vad kallas det?????? Lite roligt det där. Nyfiken som i en strut är man ju o här får man veta vad alla gör.

Att det kan vara så kul att få kommentarer på det man själv skriver på face:et och på bloggen!!! Man går in o tittar o hoppas på en kommentar eller två. Det är ju inte så att man blir helt till sig när någon kommenterar det man säger på telefon eller i verkligheten. Jaa det var dagens fundering och slutsatsen blev KOMMENTERA.

Över till några utlovade...Näe, nu håller klockan på att bli för mycket IGEN. Ska jobba åtta imorn. Dags för filen.
Kusse har föresten inte fått än. Fortsatt spänning!

Godnatt