En sån här skulle jag behöva

image236

Huuuuuuu!
Snor snor och åter snor!
Nyser snyter nyser och snyter.

Som tur är har vi varit lediga idag.
Förutom att snorat har jag damsugit nere här i Kjellqvists boning idag.
 Fyra katter + allergi + förskyld är ingen vidare bra kombination. Vill kunna vara åtminstone lite social och inte endast sitta uppe på mitt kattfria rum med fönstret öppet.
Ikväll kommer Martin också. Vi får pyssla om varandra.

Om jag får låna bilen imorn förbiddag ska jag åka och se till lägenheten och få tillbaka nycklarna av Alexandra. Jag ska alltså snart åter bliva enstudentrumsboende med gemansamt kök.
Jippie

Nä ska ta och plugga lite nu så jag gjort nån skolnytta de här två lediga dagarna.

Kam å kapp å ggaaaaa

Godlunch

Vaknade i natt och insåg att nu var det min tur!
 Min tur att fajtas med förskyldningen som går land och rike runt.
Bara att ta kanin vid öronen och nysa ut. AAAAAAAAAAAAhahahhahahaha.
Kunde inte låta bli.

Men gud, jag är för tragisk, sitter här och skrattar åt mitt eget skämt sedan skrattar jag åt att jag skrattar åt det.

Nä här blir verkligen inga bullar bakade.
Skrivs lite senare eller nån annan dag.

Just ja! Filmen.
Martina min vän, vilken duktig skådis du är!
I början satt jag och var på helspänn att hon inte skulle hålla måttet liksom. Men det gjorde hon. Skrattade högt och mycket men den hade nog varit ännu roligare om man inte läst boken. Jag som inte läst slutet blev lite besviken på det men kanske kommer det en uppföljare.

Nys och kram

Jabadabadooooooooooo

Skolan är tillbaka i mitt liv.
Hu kom just på att det kommer den vara år efter år om allt går som planerat, MEN på ett helt annat sätt. De stackars eleverna kommer inte att få det lätt hähähähähähähähähä. Hämden är ljuv efter denna VÄRDELÖSA SUG FÖRELÄSNING som jag just haft.

Första delen av föreläsningen räknade kvinnan upp 700 ord som har med skola att göra, kunde jag räknat upp själv i min ensamhet. Bra tips på hur man kan göra för att somna iof, som att räkna får. Sedan informerades vi om ordet Rektors historia. Kvinnan var någon typ av extra rektor och hade dessutom skrivit en bok om ämnet.

Föreläsningen växte dock mot slutet. Då fick vi lite info om ,och MÅNGA citat från, två gamla lärofantaster. Almqvist och nån annan kvinna. De verkade vettiga, synd att de själva inte kunde vara där och hålla i den minst sagt för långa föreläsningen på 1h.

Aaaaah, sådär ja. Skönt o få vara lite hård.
Jag är ju faktiskt det. En hårding i hjärta och själ.
Huuu det pinsamma var att när föreläsaren, som dessutom var nån typ av extrarektor, frågade om vi förstod vad hon ville säga så ropade i princip alla NEEEJ i salen. Någon cool tjej frågade också en massa frågor som vad föreläsningen hade med kursen att göra osv.

Mogna Lina ropade dock inte nej, jag förstod faktiskt vilket syfte hon hade. Efter ett tag. Även om utförandet av syftet inte var det bästa. Och när det lilla kaxiga flickebarnet höll på och konfrontera henne inför hela aulan på ett förnedrande sätt blev jag rädd. Kan man göra så som blivande lärare, härskarteknika i form av förlöjling. Hmmm finns nog bättre sätt att påverka. Kanske inte är så hård ändå.

Jaja!

Ikväll ska jag gå och se på min älskade vän Martina.
Underbar och älskad (och på jobbet går det också jättebra)
Spännande. Längtar.

Tjolahopp