Från bröllopsfesten

Från bröllopas

Här har jag lagt beslag på bruden!

Fortfarande i Norge, sitter och väntar på att Martin ska ringa eller komma hem.
Om inte snäovädret blir allt för farligt tänkte vi kanske åka till Sundsvall imorn. Håll tummarna, vill så gärna! Dick och Anna-Karrin har fött nu! En liten Felix blev det =) Tänkte ta en sväng förbi dom ifall det blir Sundsvall och om dom orkar. Han kom bara för en och en halv vecka sen.

Ikväll ska vi fika med lite svenskar äre tänkt. Jocke en av dom, har skaffat en tjej i Sverige som är här och hälsar på, har träffat henne en gång förut och vi hade kul. Sen har det flyttat in ett par våningen under oss som har två barn varav Olle, mannen i huset, jobbar med Martin, också svenskar. Henne har jag bara hälsat på en snabbis när dom höll på o flytta in. Hon eller Catrin som hon heter lämnade allt i Sverige och flyttade med Olle, ena barnet är spädbarn så hon är mammaledig. Strongt av henne att lämna allt när dom varken har vänner, barnvakt eller släktingar här tycker jag. Jag vet inte om dom ska mä ikväll, dom blir ju lite låsta när barnen är så små. Har erbjudit mig att vara barnvakt men då måste man ju lära känna dom först =)

Nu är Martin påväg hem, ska plocka lite så att han inte tror att jag legat och sovit hela dan! Vi hade en jätte mysig eftermiddag och kväll ihop igår. Jäkla distans. Längtar till juuuuuul!

Hade kjeeempe greit, tjingeling

Norway life

Norgepartaj Martin och Fredrik

Ha!!!!!!! Jag  har fattat hur man gööör!!!!!!!!!!!
Man laddar alltså först upp bilden och skriver sen, men hur göra man om man vill ha måbga bilder då!

Är i Norge nu, men det var på järsken att jag skulle ta mig hit på grund av snöovädret. Vi fick åka buss till Storlien. Vilket landskap vi åkte igenom, så himla fint med all snö!! Medan busschaufförn satt och rev sig i håret pga väglaget så satt jag och njöt, nu längtar jag till julen. Tänk att få sätta upp adventsstjärnan i fönstret. Jag ska va hemma i Sundsvall i tre veckor i jul också ska bli så himla skönt.

I fredags mös jag och Martin och på lördan var vi hos Rickard på förfest vilket ledde till en utgång som igentligen inte skulle ske. Det var kul, vi knäppte lite kort så vi kan visa folk vilka Svenskarna som invarderat Trondheim igentligen är.

Nu måste jag kila!
Tjingeling

I skogen

Hej!
Ett snabbiinägg, har kommit fram till Sundsvall och sitter ute i skogen och skriver. Lite konstigt att vara här så kort. Hinner ialla fall få lite balsam för själen, det är så det känns att vara här ute. Åkte hit med Chrille, Martins pappa, vi pratade mycket om allt möjligt, livet och sån. Kul hihi.

Imorn far vi kvart i åtta till Matfors jag och mamsen. Hon ska jobba och jag ska till farmor. Tåget går vid två till Örre. Till Trondheim kommer jag vid åtta där min älsklings kommer och möter mig på stationen, har ett ton böcker med mig. Sedan ska vi mysa framför TV:n, vi lägger fram madrasser framför och laddar upp med godis och bara myser.

Vi snakkes som dom säger i Norge, godnatt