Midsommar i skogen!

I år slog vi på stort och firade midsommar med stång och allt!

Med finfrämmande från stan (Leia och Bianca med familjer) tillbringade vi dag, kväll och natt hos mor o far.

Vi lurade iväg hela konkarongen på en lite mindre vagnanpassad väg till stugan. Och vilket väder vi fick! Stortjejerna, två pappor och en modig mor (jag givetvis) passade på att bada!!!

Jun. 13, 2013

Igår hängde vi i hus hos fina förskolevänner och konstaterade som vi (Kajsa o moi) ofta gör hos husfolk vad mycket lättare det är med hus o gård i jämförelse med lekpark.

Men stuga är kung det med så få inga idéer.. För o nackdelar med allt.

En liten vemodsklump finns annars i magen nu. Mammavardagen med våra rutiner tillsammans med Kajsa o kompani lider mot sitt slut! Vilket år vi haft och vad många fina människor vi träffat!

Sommarhäng

Nu kanske ni tror att det kommer ett inlägg om min tvåbarnsmammakropp efter denna rubrik...

Men icke! Kroppen är smärtare än någonsin (nästan!) så inlägget består av något helt annat. Nämligen;

Skön kvalitetstid med några av de bästa!

I FREDAGS fick vi möjlighet att tillsammans med Kajsa o kompani hänga med Karolina och tjejerna. Precis som på den gamla goda tiden då hon levde ljuva livet som mammaledig.

Vi fick surra av oss och tjejerna lekte i äventyrsparken. Pappa Jesper hade även äran att sällskapa med oss.

PÅ LÖRDAG gjorde vi "Njurunda" och hälsade först på Anna och Sony Lou med mormor o gammelmormor samt moster i Juniskär. Agnes o Sony lekte med stenar ihop och Alma bekantade sig så småningom med gammelmormor Eva.

Därefter fortsatte vi till Skatan där tremänning Tyra och nya tillskottet Sally med föräldrar kommit för sommarbesök. Mormor Kicki dök upp som gubben i lådan och även gammel- mormor och morfar var där.

Så idag MÅNDAG hängde vi på alla möjliga sätt på Norra berget med Tyra, Sally och Veronica. Stortjejerna åkte linbana (även de allra största) och härjade på rent allmänt. Alma tordes till och med åka kana i Skvadern. -Visst va jag modig!?, sa hon stolt när hon kom farandes!

På eftermiddagen, slutligen, var det sommarfest på förskolan och efterlängtade Leia lus!