Utvilad?

....njaaa aptrött snarare men jag FICK sova hela natten dvs 7 timmar!!!!!

Ikväll blire tjejlkväll a la tre generationer.
Mamma kommer hit efter jobbet o ska stanna över elvamålet. Hon ska ta det medan det är tänkt att jag ska sova. Det är ofta tänkt att jag ska sova men det blir aldrig av. När man väl inte matar finns det så mycket annat man vill hinna med som man dessutom inte hinner med... O när man har sällskap vill man ju socialisera. Vi får se hur det blir ikväll.

Igår var pappa här, likadant blev det då, inge vila som tänkt.
Vi provade filmkameran som Martin köpt och pratade bl.a om hur det var när Anders föddes. Han kom ju också för tidigt och var dessutom mycket sjuk som de flesta av er vet. Vad VIDRIGT det måste ha varit att se sitt barn ligga o kämpa o lida. HUR klarar man av det!!!!!!!!

Vi har sen en tid tillbaka flyttat till ett gästrum utanför avdelningen eftersom vi vägrade flytta till ett dubbeörum. Det innebär att vi vid varje måltid måste ta oss in till avdelningen o sitta lite här o där o mata, samtidigt är det otroligt skönt att slippa dela rum med nån.

Näe ska försöka hinna med ett samtal, istället för o vila, innan nästa matning!

Kram på er!!!!!sova sova sova....

...mmmmmm ljuvliga ord för en trött kvinna i sina bästa mammaår!

Martin är sjuk och hemma i lägan och isolerar sig.

Det innebär hela nattvakan själv!!! Inatt som vi sov över en kvart på tvåmålet trots att Alma gnydde. TRÖTT!!!

Frågade lite snällt personalen om de kunde mata ett av nattmålen inatt... Då föreslår den ENORMT snälla kvinnan att de ska ta hand om Alma hela natten o komma o väcka mig endast om hon vaknar o stökar. TACK!!!

Så.. nu lever jag på hoppet om en natts sömn även om jag är medveten om att rackarns ungen brukar ha en tendens att vara just lite stökig på natten.

GOD NATT

Trötta föräldrar med varma hjärtan

Det värmer i hjärtat när du blir lugn av att få ligga mot mitt bröst på natten.
Det värmer i hjärtat att se äldre barn leka och tänka på dig och vår framtid.
Det värmer i hjärtat att ta del av minsta lilla framsteg du gör.