Gosigt

Gosigt med gosiga kinder!
Och precis NU slog hon upp ögonen.

Sankta Lucia

Ikväll springer självaste Lucia omkring här hemma. Hon är iklädd pippinattlinne och mössa. Just vår Lucia har nämligen för litet huvud, eller för stor krona...? Det beror på hur man ser det. Tur att de ska lussa ute!

Det kom snö inatt och idag så Alma och Leia har bokstavligt talat halkat och skrattat sig till och från förskolan. Både med vilja och ovilja. De sprang och hasade sedan på knä o mage. Hoppas overallerna är slittåliga :/.

Julstjärnan har åkt upp nu i eftermiddag också.

Lägger upp två bilder från då Alma och Leia spanade på älgar igår också.

Tjing

Söndag igen och jag har varit obeskrivligt trött efter gårdagens festligheter hos kära Catrin. Det hela slutade på krogen, första gången på myyycket länge!

Vi hade riktigt roligt och trotts att jag inte var så peppad att gå ut var det roligt att träffa på lite kända ansikten!!

Att barnen förkortade min sovmorgon rejält ska jag inte sticka under stolen med. MEN som just de tillsammans med Leia lyfte min dag. Vi fick rå om Leia själva och gick mysprommis på stan, tittade på alla ljusen och fikade på Barista!

Agnes, hon roar sug numer med att rulla från både rygg till mage och mage till rygg! Livet har tagit en helt ny vändning med andra ord och hon gillar det skarpt! Vi hittade henne under fåtöljen här om dagen. Minuterna innan låg hon på rygg i gymmet..

Lägger även upp ngr bilder från bibblan i fredags innan kompishäng med Leia och hennes Milo och Bianca.

God natt!