Hälg

Nu är våren här och det spritter i kroppen på mångt och mycket! Och i helgen har jag både hunnit med nyttigheter och spontana roligheter.

I lördags hängde vi med Dan o Maria. De är nu mer givna som barnvakter. Alma trivs som fisken i vattnet med dem efter att hon fått busa och leka "pruttkudde" med dem båda!

Sedan brassade jag iväg till skogen med Alma. På vägen tillbaka till stan stannade jag på middag och surr i Matfors med partyprinsessorna Catrin o Malin. Mycket skratt o surr blev det och är det några man kan bli berusade av utan alkohol är det dessa donnor!

Idag har vi myst i solen hos mamma i pappa. Alma njöt verkligen i solen och var till hennes och vår förtjusning jättemodig med grannkatten Russin.Kalas

Efter en veckas feber o diverse hemma kom Leias kalas väldigt lägligt!!! Barnen lekte av sig o vi vuxna blev lika trötta som dem trots att vi mest suttit.

Linagrej

Min lilla Fia-Lotta har blivit sjuk och har haft över 40 graders feber. Just nu ligger hon och rosslar i sömnen här bredvid.

Sedan hon fick Singulair för sin astma är hon sällan sjuk. Men nu åkte hon dit rejält!

Själv har jag varit och guppat omkring som en köttbulle på vattenträning för gravida i eftermiddag. Riktigt skönt!

Passade på att göra en Linagrej och ta med en bikiniöverdel och en sporttopp istället för bikiniunderdelen.

Så det var bara att springa ut i receptionen och inhandla billigaste möjliga baddräkt vilket var en röd för ynka 270 spänn!!!

Kom med lite trixande i det, icke för gravida utformade, tomatskinnet.

Passade på att göra kanonkulan när jag hoppade i sist av alla. -SE UPP FÖR TOMATEN!!!

Ok, det tordes jag inte riktigt. Men det hade varit kul!

God natt och krya på er alla sjuklingar där ute i dessa sjuktider.