Vilken grej!

...jag var med om i helgen, haha!

En mamma från jobbet bjöd in mig till en inspirationskväll för oss flummiga (hatar egentligen det ordet) estetutövare. Igår gick det hela av stapeln. Tre pedagoger i drama, sång och dans, en erfaren teaterledare, en målande människa och jag möttes upp för övningar, prat, mat, vin och livsfunderingar.

Jädrar vad jag behövde det där flummet!
Harmoni och galenskap uppstog med likasinnade, idéer föddes och nya bekantskaper och trådar knöts. Återträff ska bli!

Förutom drama, dans och sång fick vi prova på skrattyoga!
Visste ni att man i Indien möts upp på skrattklubbar och gör skrattövningar innan jobbet? Ska tydligen vad bra för mycket det där.

Har man startat dagen med att skratta tillsammans, hur ska man då kunna sura på varandra? Är sugen på att testa det på jobbet, med barnen..

 

Solsidan skrattar jag åt. Ska gotta mig i serien nu...!


bu!

Redan här o knappar igen!
Vad ska jag skriva då?
Vad jag har gjort idag?
Någon finurlig tanke?
Om någon frässshhh självinsikt?

Idag har jag jobbat..
Har medlat i ett x antal konflikter de senaste dagarna. Det har varit lugnt på fronten ett tag, men nu tror jag det är dags för lite dilemmadrama igen.

Tidigare har jag använt mig av dockor som jag spelat upp en konflikt med. Därefter har barnen fått komma med idéer om hur man hade kunnat förhindra det "knasiga" som uppstår. Hur hade Sara kunnat göra istället...? Varför blev Olle arg...?

Nu funderar vi på att spela med oss själva och ha med lite fler barn. "Fröknar" som gör konstiga saker brukar fånga barnen.

Någon finurlig tanke eller självinsikt dyker inte upp hur mycket jag än anstränger mig!


...... tomt

Nu ni....

...blir det bilder!

Kära Anna och Kajsa på besök i jul.
Två fina blondies som diggade varandra. Alma fick förutom bus o lek äran att lära systrarna Malmberg OCH moster Hanna "Blinka lilla..."!
Ännu ett finbesök, av Maja, Hugo och Lina!
Maja passade på att låna Almas klänning, en julklapp från farmor och farafar. Annars lagades det mat, pussades och kramades. Alma var mycket till sig i Maja. Och tänka sig, hennes mamma heter också Lina!


En liten extrajulafton i skogen!


Den uppmärksamme kan beskåda årets floppgran i bakgrunden..


Det var Pippi i paketet!!!


-Va! Kommer det mer!?

Nyår firades hos Daniel, Maria Meja och Bond ute på Alnö.
Sanna var också med och Marias syster Ann med fyra barn. Barnen blev barnsligt förtjusta i Alma och bar omkring på, spelade Nintendo med och pysslade om henne till max.

Behöver jag säga att Alma fullkomligt älskade det!? VILKET resulterade i att bruttan somnade precis vid tolvslaget i Daniel o Marias säng. Och det var alltså DÄR jag firade in det nya året. Inte fy skam om jag ska vara ärlig! Och det ska man ju.

Men vi hade redan hunnit titta på fyrverkerier ute i snön en vända. Alma fick då provåka sin sprillans nya snowracing, en julklapp från Meja m familj ,faster o farbror.


TVÅ ÅR ÄR PARTY!Felix o Ebba m föräldrar tittade förbi!


Alma tjuvsmakar lite... Ebbas napp. Det är ju tummen som gäller annars.


Ebba, först till kvarn!


Randigt is the shit. Kryss-posen också!


Tjusiga kusiner! Till Almas lycka var det mycket Pippi i paketen även denna gång. Pippihakklappen blev en av favoriterna och bars flitigt. Tack fina gäster för en rolig dag!


Nu har jag så klart bilder på mobilen också.
Bilder som jag, så klart, inte lagt över på datorn. Bl.a på tremänning Tyra och hennes bakfulla, men ack så ljuva, mor..! De kanske dyker upp här lite i efterhand.

JA! Jag gjorde det! Nu blir det förhoppningsvis lite mer blogg då jag fått detta gjort.

KOMMENTERA NU

KRAM