en helt vanlig kväll

Ålen (Martin) håller på o ska ligga nära NÄRA när jag SVETTAS!
-Backa! säger jag som Alma när han är för kramig. MEN det är bl.a därför vi älskar`n, med lite perspektiv på trängslet.

Jag ligger i sängen o skriver om ni undrar... Martin har fått offra Amerikansk fotboll på tv mot datatid för mig!!! Går inte att se sportkanalerna med internet ikopplat ni minns.


Hanna har lämnat oss för Stockholm igen!
Inga Hanna-harklingar hörs, inga dinosariemoves syns och inget syskonfniss fnissas längre. Kvar är bara några lååååååånga hårstrån här o där. En tanke som slog mig var hur ofta de måste ränsa avloppet hos Perssons/Wigge.

Igår hälsade vi på Meja som äntligen fått komma hem!
En söt plutt som var lik Danne på övre delen av huvet o Marias släkte på munnen =). Bond var som vanligt med vilket INTE uppskattades av Alma! Det har gått bra förr, men hon blir allt större o "förståndig". Något stort som skäller högt kan ju faktiskt vara farligt.. Hon måste få träffa honom oftare så hon slipper bli som jag varit!god natt

hanna

Vi är åter på banan, friska o krya med nya tag!
Lilsstrumpan Hanna är här o hälsar på! Alma älskar henne o har nu lärt sig göra dinosarien. Nu kommer systra visst med en nyvaken tjej i famnen....

Bildbomb

Imorn ska jag jobba! Första gången på 1,5 vecka.

Alma o jag har varit sjuka. Hon, går på penicilin och jag är fortfarande inte riktigt ok i lungorna. Men vi är tappra o ger inte vika i första taget. Eller hur Catrin! Trotsade feber o förkyldning på Oscar tillsammans med henne förra lördagen. Dumt men roligt.

ALMA har fått en KUSIN, MEJA!
-Bond, Maria och Daniel har fått en bäbis, förklarade vi för henne. Annars kan de lätt förväxlas med Dan o Maria. Mejas start i livet blev riktigt tuff men tack gode gode gud så gick allt vägen till slut!

Tjejligan växer alltså!
Alma, Moa och Meja, Kjellqvistskusinerna. Och på min sida har vi världens bästa Tyra, Almas tremänning. Ska bli så spännande att förlja dem tillsammans. Jag o min kusin (Tyras mamma) har och är riktigt bra vänner. Vi är lika på många sätt och jag har alltid sett upp till henne, som en storasyster.

Så bilderna..

PIKA! Som pappa brukar göra på stugan.. Mäkta stolt är hon över att kunna detta och över att hon nu också behärskar pussel. -Kunde, kan hon komma o säga samtidigt som hon klappar händerna åt sig själv.Alma med över 40 graders feber i väntan på doktorn. Helt naturligt att vara vild, glad o rida på en gunghäst i detta tillstånd. Jättespännande att få tträffa doktorn också, precis som flickan i boken hemma.Bokstäver är roligt! A, känns igen här och där och ska skrivas när vi ritar. Kan rekomendera hennes fönsterbokstäver. De ska plockas ned o lekas med, och så lite bokstavsinlärning på köpet.Det blev visst vinter!


Bad med mormor i helgen!Sist men inte minst, ÄGGET!
-Varför fotar du ett ägg?, undrade Martin.
-Varför la DU det där?, undrade jag.

När Martin pratat i telefon kan man göra sånna här spännande upptäckter.

Ha en rolig vecka!