släkthäng

Bjuder på lite bilder moster-, farbror- och fasterbilder från helgen..Telletubbies, gummibjörn och den skrattande bebisen roar!
Snälla moster Hanna flytta hem snart! Du FATTAS OSS. Ingen kan trixa fram bra dataroligheter, sprida långa hårstrån och göra dinosaurien som du..-Se hockey Thomas!, säger Alma om farbror Thomas. Och det är precis vad han gör, hos oss.. OFTA. Men det är vi bara glada för!

Igår kröp Alma upp i famnen på Thomas och lade huvet mot hans bröst flera gånger. Trygg och omtyckt är han.


Mys i faster Sannas famn!
Henne är det mycket spännande att besöka. Alice och Simon heter nämligen Sannas två sambos och de är KATTER! Det råder lite skräckblandad förtjustning över detta men på sistone har det gått lite mer åt det förtjusande hållet.

-Upp i taket Alice, sa Alma härom dagen. Sedan hon sett Pippi gå i taket med hjälp av Konrads kalasklister är det mycket som är uppe i taket för Alma. Tror att hon tänkte på katternas mysställe uppe på en hylla hos Sanna denna gång.

-Tom neel!,
kan hon skrika åt saker och ting som är där uppe.. i taket.Annars är det mycket måste sova lite nu mamma, måste ha täcke, Alma sova lite och tom nu barnaa måste vila liten stund i leken. I verkligheten låter det snarare... vill inte sova Alma, måste inte sova näe, inte sova Alma va vaken.

Ord och uttryck som får oss att skratta dyker upp hela tiden. Vad dom snappar upp de små liven!
GOD NATT