Thulegården

mitt andra hem.
Sommarn är inte fullständig utan Thule och nu sitter jag här. Har slutat men väntar på mamma, chefen på bygget. Hon sköter sig hyfsat =) Idag har jag jobbat med Malin, KUL!

Japp, jag är hemma nu Eva. Stannar ca fem veckor. Ringer dig och Maria snart. Kanske har ni en stund över ikväll.

Kram på er

Oslo Stockholm Sundsvall

Tre städer som jag vistats i idag, onsdag.
Phu. När ska vi någongång få landa och stanna på ett och samma ställe.
Fick sitta o vänta på tåget till Sundsvall lääänge, 55 minuter försenat var det. Några timmar tidigare ropades mitt namn ut på Oslos flygplats. Trodde att man senast skulle infinna sig vid gaten en kvart innan avgång, det visade sig vara en halvtimme. Behöver jag skriva att det är typiskt mig.

Låter jättekul med en klassblogg Lotta!!!!! Det borde väl bara vara att låta alla ta del av användarnamn och lösenord. Mailar dig om bilderna.

Nu ska jag intaga den bästa ställningen av alla ställningar. Den sovande. Var den infinner sig återstår att se. Hoppas på sängen. Finns en risk att jag inte hinner  dit.

Godnatt på er alla

Pissråtta

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah f-----------------------n

Nu rinner det över, droppen i bägaren eller vad man nu säger.

Blir så j-dra irriterad. Nu finns det inga städgrejer som det ska finnas i förrådet. Nu kan vi inte städa ens. Ledsen mamma och pappa ni får bo i ett smuttshål. Damtussar ingår liksom. Hade velat hjälpt Martin innan jag åker. Far imornbitti. Vi har fått ny diskmaskin men den gamla är skitsvår och koppla ur. Gick och köpte en polygrip, typ skiftnyckel fast ändå inte, men det behövs två! Så nu står det två diskmaskiner ute på ett skitdammigt golv. Disken har dessutom samlats till en hög eftersom jag väntat med o diska. Räknade liksom med en diskmaskin. Men vi ska väl vara glada att vi lever och inte fått nån elchock antar jag. Ibland blir man så här ni vet, arg när inget funkar. Hoppas att det släpper snart. Vill ju mysa till allsång uhuuuuuuuuuuuu. Jajajajajjajajaja ilandsproblem jag vet. Oh, som han i filmen Leva livet skulle ha uttryckt sig.

Jag vill jättegärna gå på gatufesten på torsdag med dig Veronica, om du vill. Blev lite gladare när jag läste det du skrev =) Jag börjar jobba två dagen efter, men bara man slutar hinka i sig i tid så =) Jag kommer hem imorgon.


Sundsvall i mitt hjärtaaaa låt mig besjunga dig nuuuuuuu.

Kram och svett på er