Lite bilder

Godmorgon!
Inget riktigt sommarväder verkar det bli idag heller. Hmmmm, Martin har ju åkt hem och han brukar ju ta med sig regnet. I o för sig regnar det inte. Jag och mamma tar en tur in till stan i alla fall. Ska leta morgonrock till mig, inte för att det kanske behövs sådär jättemycket i Oslolägenheten kom jag på nu. Vem vet det kanske blir kallare till hösten. Har saknat att ha en morgonrock.

Fatima, har du tid att ses nått i veckan?

Aaaaaaa! Magen skriker, mat nu.

Observera förra inlägget, skrev ett inlägg i natt också, flitigt!

Simma lugnt alla bloggbadare

Nystart

Ny bakgrund - nytt skede
Så dags att ta bort tussilagorna i bakgrunden. Det är ju inte direkt vår längre. Nää snart är sommaren över. Idag påbörjade Martin sin resa mot Oslo. Hans tre veckor av semester och vistelse i Sundsvall i sommar har svichat förbi. Konstigt. På fredag åker jag. Huuuuuuuu.

Men, jag ska ta till vara på dagarna! Jorden går inte under. Hemma finns kvar, förhoppningsvis.

Vet inte riktigt vad alla dessa flodhästarna ska symbolisera. Några förslag?

De senaste dagarna har vi myst jag och Martin.
Vi har fikat med Dan, fiskat med grann-Bosse det innebar en hel del fisk och mitt livs första smakprov av aborre, fiskat igen och igen, fikat med farmor i stugan fler än en gång osv. Livskvalitet har präglat dessa dagar helt enkelt. Helt ensamma i huset har vi varit.

Ser fram emot skolan gör jag också. Kan det vara möjligt. Ibland undrar man om det står rätt till. Kollade upp schemat och kursplanen och kände lusten.

Bliderna som jag lovat kommer senare. Promissar.
Ingen bäbis än Catrin? Se till att få ut honom innan jag åker!! =)

Nä nu ska jag, jaa sova kanske. Snark.

Kram och godnatt på er alla

Bonjour

Nu är det väl dags att blogga lite dagen till ära.

Ännu ett år har gått och jag går numera under titeln, Lina 26 år.
Sa ifjol att det räckte med 25 men jag vet inte ja, känns helt klart bra mycket bättre att vara 26. Min nya mogenhet går inte att ta miste på.

Nä hua, tiden går. Men jag har inte fått någon åldersnojja än. Ingen stor sådan i alla fall. Kommer kanske.

Idag då.
I morse kom Martin och hämtade mig i ett litet plan som gick mot okänt mål.
Närå.

Men guuud kom just på att det har han ju nästan gjort en gång. För några jular sedan drog han iväg mig till flygplatsen utan att jag visste var vi skulle. Då hamnade jag i Glaskow. Mysig resa. Han kanske inte är så tokig ändå Martin haha.

Vi försöker igen, idag då.
Vid tolv åkte vi, jag Martin och farmor, till grannarna på lunch. Bosse och Nancy hade tänkt på mig nu när inte Mamma och Pappa är hemma. Jag vet jag fyller 26 inte 6 =) Riktigt trevligt. Vi bjöds på vin på blanka dan. Men fyller man år så.

På eftermiddagen kom Hanna och Anton hit. Grillning, prat och skratt blev resultatet. Lite senare kom Catrin, David och Levis. Alltså vilket litet charmtroll ni har Catrin! Lägger ut bilder senare.


Blev även firad igår av Eva, Maria, Mattias och Andreas. Ja och Figo.
Fyndig present!

Hade även tänkt skriva lite om i måndags när vi var hos Malmbergs, men det får bli en annan gång. Har ni tur kommer det lite bilder på den exklusiva fransmannen som var kvällens specialite. Men gud, det där lät konstigt.
Nä, det är nog dags att avrunda här känner jag.

Ca en kvart kvar av dagen då jag tittade ut. Kanske tittar det ut nån ur Catrin imorgon eller i morgon. Vem vet.

Godnatt