Goooodag gooodag

image96


Vet inte om det är till min fördel att lägga upp den här bilden, men va sjutton. Äre påsk så äre!
Kom just på att det är det ju inte. Men jag kunde inte hålla mig. Undra hur många år sedan jag sist sågs med prickar runt näsan? Minst femton, aaaldeles för längesen. En årlig tradition ska det bli!

Igår kväll plingade Martin och häxan på hos familjen Öhrqvist. Till Felicias stora glädje hade spektaklet med sig en väska med påskägg som hon lämnade till familjen. Tyvärr kunde inte häxan stanna, hon var tvungen att flyga vidare. Häxan gick och in kom istället Lina, som konstigt nog också hade prickar på näsan!image97

Godmorgon!

Ännu en dag i solsken i Trondheim, och jag måste sitta inne och plugga. Känns sådär. Undra vad Catherine och barnen gör! Nä, sånna tankar få slås bort för imorn ska examinationsuppgiften in! Imorn åker vi också till Sundsvall. Ska bli skönt, även om mer plugg väntar. Lite mer ledig kan jag nog vara iallafall.

Tisdagen, då jag bloggade sist, blev en jättehärlig dag och kväll. Satte igång och pluggade tidigt och fick mycket gjort. Var nere hos Cathrine vid två och på eftermiddag/kvällen gick vi en promenad allihop med Martin och Olle inkluderade. Vi var inne i gallerian vid torget och kikade och tog vägen via Bakklandet, som är så mysig, tillbalka. Framme vid vårat område lekte vi bland gungorna. Måste passa på och följa med dit fler gånger då barnen är med så jag har en ursäkt för o leka av mig. Den stora spindelgungan ägde! När vi kom hem var klockan mycket och efter en dusch la vi oss i sängen med nytvättade lakan. MMMMMM wonderfull! En balsam-för-själen-dag.

Malous program har visst börjat igen. Ska bara se det här inslaget om de som spelat med i Astrid Lindgrens filmer som barn. Sen ska jag vara duktig!

image94

image95

Tidig morgon

image92

Godmorgon!
Det kan jag verkligen säga på riktigt nu, klockan är inte 11 eller nått sånt utan 07.55, och jag har varit uppe ett tag. Martin ligger och sover än och solen kikar sömnigt fram ute och här sitter jag och bloggar. Det kanske ska bli min nya grej det här! Idag väntar en dag av studier. Förhoppningsvis får jag en del gjort och kan känna mig nöjd sen. Kanske hinner jag med lite te på balkongen med Cathrine och barnen. Ja, det är nog dags att börja nu om något ska bli gjort. Och det SKA det!

Kliv upp nu era slöfockar som inte loggat in på msn!

Kram