Ojojojojoj

Caroline, en barndomskompis, är med barn och ska få redan i juli!
Hon blev alltså först av oss lantjejer. Livet går verkligen framåt. För 10, 12 år sedan lekte och häckade jag, Eva, Anna och Carro i Kvarnviken för jämnan. Förmodligen hade vi redan tagit vårt första dopp redan nu i maj. Det gjorde vi i april om vädret varit någorlunda bra. Snart kommer Carros lilla krabat springa och leka där. Konstigt. Stort.

Igår var vi på Kjellqvists landställe. Det ligger vid Nordtälje. Det blev ett besök på Nordtäljes akutmottagning för mig och Martin. Har varit så himla dålig av förskyldning och allergi. När det sätter sig på andningen och inte bricanylen hjälper kan jag inte slappna av. Jag hade inga kortisontabletter som är det enda som brukar hjälpa. Även om jag inte använder dem, det ska man bara göra i värsta fall, så känns det tryggt att veta att jag har dem. Jag fick rekomendationer om ökade doser av mina förebyggande sprejer och ett epostrecept på allergitabletter som man inte blir lika trötta av som de som jag har. Jag fick också mina kortisontabletter efter lite tjat!

Idag har vi, jag och Marre, varit på outlet i Barkaby igen. Martin shoppade loss. Två par byxor, en väska, en skjorta och en kostym blev det. Han hittade en kostym på Filippa K som var nästan lika dan som den han köpte i stan. Kanske var det fjolårets. Lika fin var han i den! Så nu tänkte vi lämna tillbaka den andra. Sa visst inte att den var 1300 kr billigare! Jag hittade inget, får gå lie på stan själv när Martin har åkt. Sugen! Jag var också sugen på o köpa den svarta klänningen som var likadan som den röda som jag shoppade för dyra slantar i stan. Men den kostar änå en del.

Jag pratade nyss med Catherine på msn. De hade tänkt på o eventuellt fira midsommar i Sundsvall. Nu lutar det åt att vi ska ordna något hemma hos oss ute i skogen! KUUUUUL! Bra va mamma, då slipper du ordna något hemma. Då kan ni bli bortbjudna till några ur bastugänget =)

Imorn fyller Filippa år. 1:a maj. En picknick med knytkalas är inplanerad. Låter kul men kallt. Burr. Får ta på mig mycket kläder. Jag vill ha värme.

Innan jag socialiserar mig vill jag bara säga att jag ser fram emot klassfesten. 10 år sen vi gick ut nian!

Ta det lugnt ikväll nu alla ungdommar.

Kram på er alla