En dag på Norra

Efter några dagar i Stockholm kom solen till Sundsvall och järngänget drog till Norra berget!

Jag har sagt det förut. Jag älskar vårvintern. Dagar som dessa är verkligen livet! Efterlängtat surr med Kajsa tillsammans med barnen och deras små egenheter. Alma frågade efter samtycke hos Leia vid lunch om materialet på låtsasblomman på bordet. För visst är det väl häftigt att en kan göra plastblommor av TYG!? Och så de två små nästan-tre-åringarna med sina humörsvängningar. Agnes har också en grej för sig nu då hon citerar sig själv..?!

"Agnes säger" och så kommer det hon ska säga. Detta har blivit en sådan vana att hon slänger ur sig det jättefort lite nu och då; "Annsä...". Hon citerar även oss andra ibland. Blivande regissör?? 

Efter sol ute fortsatte vi eftermiddagen hos oss och Leiabus ville sova över. Alma tog efter en del övertalning mod till sig och följde med Leia hem för att packa och äta. Leia lovade att hålla henne i handen precis som på Bellas kalas! Därefter kom hela familjen Engman och drack kaffe av alla möjliga slag då vissa införskaffat fin kaffemaskin..

SÅ nu ligger tre tjejer i dubbelsängen, en mamma på en madrass nedanför och en pappa i en våningssäng några rum bort. Imorgon fortsätter vi sportlovet med stadshäng.


💚 GODNATT 💚
1 Lina Persson:

skriven

Tjopp

Kommentera här: