I mörkret med Martin, Alma och Zlatan

Alma sover, Martin ser fotboll och jag umgås med datorn. Måste vänta tills man får tända lamporna o göra sig nå gott. En timmes mörker för miljön ni vet..

Det känns nästan som när det blev strömavbrott hemma i skogen förr i tiden. HU det var läskigt och mysigt på samma gång. Åskade det dessutom drog det över åt det läskiga hållet. Får en bild av hur hela familjen sitter samlad i vardagsrummet med ljus tända. Då och då kommer det en blixt som blir extra otäck eftersom hela rummet lyses upp och så KNALLEN. Detta är förmodligen strax innan jag, mamma, Anders och Hanna springer ut o sätter oss i bilen medan pappa står på bron och skrattar åt oss.

Idag har vi haft en lugn och välbehövlig slöardag! Jag o Alma masade oss ner på stan en sväng och med hem följde herr Nilsson, en liten katt och en vattenkanna. Alma håller på att lära sig låta som en apa, utan att hon någonsin sett hur djuret ser ut. Men nu vet hon alltså det. Det är ett brunt djur med gröna kläder som ser ut som en björn. Alma hälsade på Nilsson genom ett björnläte...

Nu har vi tjuvtänt två lampor så då kanke det inte gör något om jag tänder en tredje i köket...?
1 hp:

skriven

myyyyyyyyz

Kommentera här: