Alma snart 13 månader

Det händer ju så mycket med Alma!!!
Här kommer därför en uppdatering så vi kan MINNAS.

SNART 13 MÅNADER..
utvecklas du varenda dag!

  • Du har varit lite feg i gå- och ståövningen. Vi vet att du kan mer än du törs. Men så igår på öppna förskolan glömde du bort dig, helt tagen av allt och alla runtomkring, och stod LÄNGE. Då passade vi på att öva gången med och du tar numer några steg mellan mig och pappa.

  • Djuren är din grej! Först kom kossans läte därefter hundens, hästens, ankans, fårets och nyligen kattens, med en rasande fart.

  • Polisbilen är också het. Du brummar brummar brummar och brummar så salivet rinner efter hakan samtidigt som du kör (lite sisodär bra). Mamma däremot är en hejjare på att vara snut och kastar sig hejdöst ner för diverse bord och kroppsdelar med ett BONK och du garvar.

  • Som ALLA små barn är dosor och telofoner ditt kall.

  • Ditt i särklass största och äldsta charmtrick är lådsasskrattet. Vi frågar: -Alma, kan du lådsasskratta? och du skrattar, så där falskt och lite hest.

  • Saker som faller är störtskönt! På Stockholmspåhälsningen i helgen hackade farfar bort is från taket utanför det stora fönstret. Det började fara snö och is och snart hördes ett högt och hjärtligt skratt. En oväntad underhållning som resulterade i fler skratt från hjärtegropen.

  • Ditt skratt får våra hjärtan att skutta och smälta på samma gång så vi försöker locka fram det på alla möjliga sätt... Genom kittel, nu-kommer jag och tar dig-bus, bu och tittut, nu senast vift och kast med strumpa, kast, ras och häll med det mesta tillsammans med mycket effektfulla ljud som OJ, AAAA BONK, MÄ och HAHAAAA.

  • När du nyps och rivs händer det att vi skriker till, för det gör ONT, och blir lite arga på dig. Då tittar du bara på oss lite förstrött och fortsätter som om inget hade hänt. Vi har dock nyss lärt dig att KLAPPA FINT. När vi säger AJ AJ till att hålla på med diverse ting lyssnar du dock.
Det finns så många stunder man vill minnas och föreviga! Som när du tog handen till örat och lådsades prata i telefon i vagnen härom dagen, när vi viftade och kastade strumpa med mormor idag och då du därefter fick spel till musiken och viftade och klappade fibrilt med mormor och morfar i soffan, när du vinkade till alla i tåget och på öppna förskolan, när du säger och låter som ett av djuren, säger BÄB, ger oss blöta pussar med öppen mun, försöker bläddra själv i boken om kvällarn, sparkar med fötterna i boken så att det är svårt att läsa, när du är gosig och lägger din kind mot mitt ansikte och jag känner att du älskar mig.

Nu gråter mamma igen!

FÖR VI ÄLSKAR DIG MEST GOA UNGE
1 Fredrika:

skriven

nästan jag gråter å! underbara barn

2 mostra hp:

skriven

å ja med...

3 Catherine:

skriven

Fint skrivet Lina :)

KRAM

4 Eva:

skriven

Fint skrivet :)kram

5 Lina:

skriven

Du kan skriva du :)

6 Fred:

skriven

nu vill vi se lite nya bilder på ungen tack!!!!

Kommentera här: